Spirit van Dieren

“Dieren zijn een onderdeel van mijn leven. Ik ben opgegroeid met katten, schapen, paarden en kippen. Ik praatte liever met de dieren dan met de mensen, dat is nu nog zo.”

Soms zijn we over iets bezorgd dat het dier niet als een probleem ziet. Soms is het andersom. De laatste jaren heb ik mensen en dieren geholpen om elkaar te begrijpen. Gedurende deze periode heb ik mijn lessen geleerd. Ik heb gemerkt dat voor sommige eigenaren ging het gesprek niet zo veel over liefde en over elkaar te begrijpen als over het vervullen van hun eigen wensen en/of controle krijgen. Vooral in gevallen waarin het dier ziek of ontevreden was.

Soms is het moeilijk om te accepteren dat er een probleem is. Maar dat is juist het moment om dapper te zijn en met een frisse blik naar de situatie kijken. Hiermee kan ik je helpen. Ik geef jouw en het dier een kans om de ogen te openen. Om te zien wat werkt en wat niet en wat voor  mogelijkheden er zijn.

Dierencoachingsessie
Mijn focus ligt op het perspectief van het dier en hiermee begin ik de sessie. Eerst probeer ik het dier een beetje te leren kennen. Ik vraag ​​hem/haar te vertellen wat er gaande is in het leven. Als er een probleem is vraag ik direct of hij/zij een oplossing ervoor wilt zoeken. En zo ja, hoe. Indien nodig stuur ik healing en vaak begin ik direct met een coachend gesprek.

De volgende stap is om naar jouw verhaal te luisteren. Om jouw wensen en behoeften duidelijk te krijgen. Zodra ik de situatie duidelijk heb, open ik een gesprek tussen jouw en het dier. Afhankelijk van de situatie, zou het focus meer op jouw of op het dier kunnen zijn. Soms zijn er meerdere sessies nodig.

Ik zou blij zijn als ik kan helpen! Wat ik van jouw vraag is een open geest en een bereidheid om naar jezelf en de relatie met je dier te gaan kijken. En, niettemin, volledig accepteren dat je dier zijn/haar eigen leven leeft. Met zijn/haar eigen wensen en behoeften.

Ik werk voornamelijk op afstand. Maar afhankelijk van waar jij en je dier wonen kan ik ook bij jullie langs komen. Een sessie duurt tussen een en anderhalf uur en kost €75. Stuur een email naar frida@spiritofalma.nl of bel 06 – 83 252 037 om een afspraak te maken.