Persoonlijke Ademconsult

Wil je aan de slag met ademtraining maar weet niet precies hoe? Wil je concrete tips en praktische tools krijgen over hoe je jouw ademgewoontes kan verbeteren? Heb je iemand nodig die jou advies kan geven over je adem? Iemand die naar je luistert en je ondersteuning en inspiratie geeft?

P1060401smallIn een persoonlijke ademconsult ben jij diegene die achter het stuur zit. Ik laat je de mogelijkheden zien en het is aan jou om te bepalen wat je wil doen en er zelf mee aan de slag te gaan. Mijn rol is om jou te inspireren en te coachen in jouw proces. Dit doe ik onder anderen om te zorgen voor een goede balans tussen nieuwsgierigheid, nederigheid en geduld.

Focus ligt op de adem maar we kijken ook naar je leven als geheel. Het doel is om goede ademgewoontes in je leven te integreren en je levenskwaliteit te verhogen.

Wat wil je bereiken?

Wil je je gezondheid verbeteren? Meer energie ervaren? Wil je helderder kunnen denken? Of je sportprestatie verbeteren? Misschien is je doel persoonlijke of spirituele ontwikkeling.

Wat sta jou in de weg?

Je gewoontes en je gedrag? Je angsten en je bezorgdheid? Je humeur? Emoties die uit de hand lopen? Pijn en stijfheid? Ziektes, schades? Een lage energie? Stress? Moeite om je te concentreren?

Ongeacht waar je naartoe wil kunnen verbeterde ademgewoontes je helpen om je doel te bereiken.

Voorbeelden van oefeningen:

  • Het 28 dagen programma voor Beter Ademen (ademindex vragenformulier, trainen met de Relaxator, slapen met Sleep Tape, fysieke activiteit doen met de mond dicht, bewuster worden van hoe je in verschillende situaties ademt)
  • Het Ademanker om jezelf te gronden bij stress en moeilijke situaties
  • Leer je adem kennen door een hand op je buik en een hand op de borst te leggen
  • Langzamer praten
  • Neuriën voor diepere ontspanning en een betere stem
  • Stappen tellen (fysieke activiteit met de mond dicht met het doel om meer stappen te doen op de uitademing dan op de inademing)

 

Prijs

1 uur: €60
8 weken support: €220

Prijzen zijn exclusief het CB trainingspakket twv €35.

 

Een afspraak maken

We kunnen of in Hilversum of online via Skype/Hangouts afspreken.

Stuur me een bericht om een datum te prikken.


 

Ga terug naar ‘Bewust Ademen’