Over mij

Mijn droom is een leven in samenwerking en harmonie met de natuur, de dieren en de mensen die ik elke dag om me heen heb.

P1090243enhancedIk ben Frida Ährlin. Ik ben een hoeder van de aarde, een healer. Ik help mensen opnieuw te verbinden met zichzelf door hun relatie met de aarde en de aardse elementen (waarvan we gemaakt zijn) te versterken. Mijn specialiteit is om mensen perspectief aan te bieden. Vanuit een ander perspectief ziet de situatie anders uit en kan je inzichten krijgen over je innerlijke kracht, je volgende stap en waar je het allemaal voor doet.

Vanaf jong heb ik een speciale verbinding met natuur en dieren. Ik had thuis in Zweden een eigen bos waarin ik elke dag speelde. Ik ademde de frisse lucht, sprak mijn wensen uit naar de sterrenhemel en werd elke dag wakker met vogelenzang buiten het raam.

Sinds 2010 woon ik in Nederland. En hoewel ik zei dat ik terug naar Zweden wou voordat we kinderen zouden krijgen, ben ik er nog. Met mijn man en met onze dochter. Ik heb moeten leren dat het leven steeds anders verloopt dan wat je denkt. Ik geloof dat er iets groter is dan onszelf die ons af en toe bij de hand pakt en sturing geeft in bepaalde situaties. Toch is het ons eigen keus hoe we hiermee omgaan. Of we de mogelijkheden zien om te groeien. En of ons wil sterk genoeg is om in actie te komen.

 

Opleidingen en cursussen
2004 Sociologie 1 (Linköping Universiteit)
2006 Coaching (BAMconsult)
2007 Bachelor in Innovatie en Psychologie (Mälardalen University)
2007-2008 Healing Ontwikkeling, tot geavanceerd niveau (Englagård Livszentrum)
2008-2009 Healing Touch, level 1-3 (Healing Touch International Inc.)
2009 Healing Touch Helper, level 1 (Healing Touch International Inc.)
2011 Healing met je gidsen (Spiritueel Centrum De Helende Kracht)
2011 Munay-Ki, Hatun Karpay (Damaru Centrum van Bewust Zijn)
2012 Mediumschap Ontwikkeling Retraite (Roger Colman)
2013 Urban Herbology Apprenticeship (Urban Herbology)
2015 Ademinstructeur Conscious Breathing (Sorena AB)

 

________________________________________________________________________________

Blogposts die meer vertelt over mij en mijn waarden:
Listen to the spirit within
I believe