De toekomst ontsluieren

Zo nu en dan is het tijd voor een volgende fase in het leven. Er groeit een verlangen naar iets anders, naar iets meer. Hoewel de roeping onvermijdelijk is, is de weg daar naartoe meestal niet zo makkelijk.

Ik wil het echt!

De ideeën schieten door mijn hoofd en het hele lichaam vibreert van vernieuwing. Met bewondering kijk ik even terug naar de afgelopen tijd, naar wat ik tot nu toe heb gecreëerd. Ik maak keuzes over wat ik naar de toekomst mee wil nemen en wat ik achter wil laten. Het is een fantastisch proces om mee te maken. In de droomwereld ben ik daar al. Ik voel het. Ik weet het.

Maar…

Veranderingen kosten een heleboel energie. Ik keer naar binnen en ik keer naar buiten. Ik besef dat er veel werk gedaan moeten worden. Zonder investering krijg ik geen resultaten. Wat is mijn eerst volgende stap? Ik observeer de strijd tussen mijn innerlijke verlangen en mijn innerlijke stem die alleen maar vertelt dat ik het niet kan, niet red, niet mag…

 

Onbevreesd

Creatie is onvermijdelijk

Ja, ik ben soms bang en onzeker. Maar waar ligt mijn focus? Hier ben ik. Op deze plek. In deze tijd. Ik kijk om me heen en zie de bijzondere creaties die al bestaat. Ik weet hoe ik het anders wil hebben en ik verwelkom deze toekomst. Ik vul mijn longen met vertrouwen en vest mijn blik op de horizon. Langzaam kom ik in beweging. Stapje voor stapje maak ik de wereld een stukje mooier.

 

19. augustus 2016 by frida
Categories: People | Tags: , , , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *