Soepel

Groeien
Respecteer jezelf
Blijf in beweging
Nu mag je kiezen
Makkelijk

Soepel, soepel, soepel. Het leven moet soepel zijn. Maar hoe dan? Ik heb zo veel gedaan. Er zij zo veel methodes en goede adviezen. Maar wat betekent het voor mij?

Soepel is dingen doen op mijn manier. En ik moet zeggen dat hoe ouder ik wordt hoe soepeler verloopt het leven. Niet omdat het makkelijker gaat of dat er minder dingen gebeurt. Nee, maar omdat ik er anders op reageer.

Ah, wat is het fijn met inzichten en veranderingen. Met ontwikkeling. Vandaag blijf ik rustig bij de meeste situaties, slechte en goeie. En ik heb de tijd om te genieten, nadenken, navoelen en te kiezen hoe ik op het leven wil reageren. Dat is voor mij soepel. Het stroomt en het is in beweging.

Natuurlijk ben ik geen supermens en soms gaat het ver van soepel. Maar weet je? In vergelijking met een paar jaar geleden weet ik hoe ik het weer soepel kan maken.

21. augustus 2015 by frida
Categories: My own nursery, People | Tags: , , , , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *